Priser er inkl. moms

Airfryer Lovpis 6L XXL, 1500W - Udstillingsmodel - se billeder

625,00 kr.
399,00 kr.

Airfryer Lovpis 6L XXL, 1500W - Udstillingsmodel - se billeder

  • VIEFALTIGE FUNKTIONER】 Vores DMS XXL 6 liter kapacitet til varmluftfrituregryde er ideel til optøning, bagning, stegning, afkogning, stegning, grillning og holder varmen. Dette alsidige køkkenredskab hjælper dig med at tilberede en række forskellige fødevarer, f.eks. fisk, kød, grøntsager eller desserter.
  • 【SUND DIÆRNING】Arbejdsprincippet for luftfryeren er, at maden tilberedes 360° af den varme luftfrituregryde. Den bruger Maillard-reaktionsprincippet, som sikrer, at pommes frites bliver sprøde og kyllingen er saftig, samtidig med at oliemængden reduceres med 85 %. Du behøver ikke at bekymre dig om tab af smag, den færdige mad smager lige så lækker som frituregryder.
  • 【INTERESSANT TILBEREDNING】LED-displayet har 6 madlavningsforprogrammer, du skal bare vælge et for nemt at tilberede dine yndlingsretter. Der er også temperaturindstilling (80-200°C) , tidsindstilling (op til 60 minutter) og reservationsfunktion (den længste 12 timer). Takket være den høje 1700W effekt kan den opvarmes med det samme, hvilket sparer ikke kun olie, men også tiden.
  • 【SIKKERHED OG ENKEL】Ikke-klæbende stegekurve beriger rengøringen og tåler opvaskemaskine. Åbn det gennemsigtige plastikdæksel på håndtaget, og tryk på knappen for at tage kurven ud. Det gør det meget nemt at tage maden mere sikker ud og gøre kurven nem at rengøre.
  • 【UBEGRÆNSEDE MADLAVEMULIGHEDER】 Den firkantede kurv indeholder 6 l mad og kan tilberede lækker fedtfattig mad til 5-6 portioner. Selvfølgelig begrænser du ikke din fantasi. Der er ubegrænsede muligheder for retter. Med en gratis opskriftsbog (DE/FR/IT/ES). Dette gør den kedelige madlavning til en leg!
Varenummer: B0BLS74QLJ
1
+
Tilføj til kurv

B0BLS74QLJ LPNHK192518584 biu

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende