Bresser A22P stativmed BH-51MT balhoofd

545,00 kr.
349,00 kr.

Bresser A22P stativ med BH-51MT balhoofd

Dette Bresser A22P stativ kombinerer en ekstremt let vægt med et meget kompakt design. Stativet er nemt at bruge i alle situationer og sikrer, at dit kamera er stabilt. Stativbenene kan foldes 180 grader indad, hvilket gør dette stativ kun 41 centimeter langt, når det er lukket. Hvert ben er lavet af fire sektioner af det bedste aluminium med et flip-lock system. Gummi-stativfødderne sikrer, at dette stativ kan stå stabilt på enhver overflade. Midtersøjlen har en krog i bunden til at hænge en kontravægt for ekstra stabilitet. Det er også muligt at løsne et ben og bruge det som monopod. Et håndtag er forsynet med skum for ekstra greb i koldt vejr. Stativet vejer 1200 gram og har en nyttig lastkapacitet på 10 kilo. Højden kan justeres fra 44 centimeter (stativben i spredt position) til 151 centimeter. Det medfølgende BH-51MT kuglehoved er udstyret med en Arca-Swiss quick-release mekanisme og har et 1/4" gevind.


Egenskaber

- Letvægts aluminiumstativ

- Meget kompakt, når den er lukket

- Flip-låsesystem

- 4 sektioner med flip-lock system

- Gummi stativ fødder

- 1/4 Tilslutning

- Maksimal højde 151 cm

- Minimum højde 44 cm (stativben i spredt position)

- Maksimal (meningsfuld) bæreevne på 10 kg


Leveringsomfang

- Bresser A22P stativ

- Bresser BH-51MT headset

- Arca-Swiss Quick Release plade

- Unbrakonøgle

- Transporttaske med rem

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
4007922060910 
kuch

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende