Diamont Tæppe 160x230 cm

1.245,00 kr.
799,00 kr.
Varenummer: DEQ19BEN66998-136314

Diamont Tæppe 160x230 cm

kortluvet tæpper er særligt kendetegnet ved deres forskellige anvendelsesmuligheder. På grund af deres luvhøjde er de velegnede til næsten alle beboelsesrum. På grund af den forholdsvis glatte overflade kan disse gulvsmidigere bruges universelt - de kan placeres under spisebordet, men også i soveværelset og entreen. I modsætning til et dybt luv tæppe, som er bedst vist i ensfarvede farver på grund af sin shaggy struktur, er kortluvet tæppe det perfekte supplement til mønstre og fuldender dermed ethvert rum. Designene, strukturerne og farverne på benuta kortluvet tæpper er meget varierede: De fås i mange forskellige størrelser, som løbere eller i en rund form, i rige og subtile farver samt med trendy mønstre som vintage eller Skandinavien. Materialerne, som kortluvet tæpper er lavet af, er lige så forskellige som designet. De fås i både naturlige og syntetiske fibre.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4053894824258 A3-1prv

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende