Priser er inkl. moms

Dura Cover Concrete EasyDek Afdækning -1x25 m

2.300,00 kr.
1.129,00 kr.

Dura Cover Concrete EasyDek Afdækning -1x25 m

Dura Cover Concrete er en meget stærk og selvklæbende beskyttelsesfleece til midlertidig beskyttelse af vægge, gulve og trapper. Beskyttelsesfleece består af to lag. Det nederste lag er væsketæt og lamineret med et specielt, fugtbestandigt klæbelag. Det øverste lag er et stærkt væskeabsorberende non-woven. Dura Cover Concrete kan bruges vandret såvel som vertikalt på grund af den unikke vedhæftning. Dura Cover Concrete giver den bedst mulige beskyttelse under intense aktiviteter. Dura Cover Concrete beskytter vægge, gulve eller trapper hurtigt og nemt.

Varenummer: 8719075802342
1
+
Tilføj til kurv

8719075802342

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende