JA TAK !⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️ OBS ⬇️JA TAK !

 Ekstra 40% rabat på ALLE tæpper i Maj måned - Brug koden "BO40
Priser er inkl. moms

LIMBING TECHNOLOGY - Top Shell Compact - Klatreudstyrssæt

915,00 kr.
699,00 kr.

LIMBING TECHNOLOGY - Top Shell Compact - Klatreudstyrssæt


Klatreteknologi Top Shell Slider via ferrata lanyard

Climbing Technology Top Shell Slider lanyard vil fungere perfekt, når du krydser via ferrata. Den har en Slider energiabsorber, der giver dig mulighed for nemt at verificere snorens tilstand før hver brug. Karabinhagerne er ergonomiske og udstyret med et ekstra dæksel i rustfrit stål. Det har en positiv effekt på deres holdbarhed.


Solid K-type karabinhager har en dobbelt automatisk lås og et Catch-Free system. De er udstyret med et ekstra rustfrit ståldæksel, der forlænger deres levetid. De er kendetegnet ved stor frigang og deres størrelse er optimal, hvilket gør det nemmere at fastgøre og gør at de ligger behageligt i hånden. To fleksible arme understøtter hurtig og bekvem genfastgørelse. De er uafhængigt forbundet med absorberen, hvilket skaber en Y-formet struktur. Løkken, der forbinder absorberen med armene, er placeret centralt, den kan også tjene som et ekstra sikringspunkt under en længere hvilepause.


Absorbercoveret er kompakt og lavet af stærkt materiale, det har også lynlås. Absorberen absorberer energi fra flyvningen af ​​en person, der vejer fra 40 til 120 kg. Der medfølger et snoretræk.


Certificering: CE 0333, EN 958:2017, UIAA

1
+
Tilføj til kurv

8057733302729 LPNHE612695380

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende