Priser er inkl. moms

Premium kvalitets viskosetæppe Grace - cremehvid, 200x300 cm

4.255,00 kr.
2.550,00 kr.

Premium kvalitets viskosetæppe Grace - cremehvid, 200x300 cm

Lavet af den fineste viskose af høj kvalitet, er dette tæppe et ægte blikfang: den specielle farveglans af viskose giver Grace et vidunderligt, ensartet skinnende og elegant look. Grace imponerer også med sin ekstra bløde, fløjlsagtige luv - så delikat som silke for den perfekte barfodsfølelse.


Moderne, enkel og alligevel speciel: Grace passer perfekt ind i ethvert rum og smelter sammen med et tidløst cool look.- Kortluvet tæppe af høj kvalitet


- Jævnt skinnende overflade


- Fløjlsblød luv


- Certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1


Farve

Skimrende cremehvidBemærk venligst, at viskosetæpper fremstår lysere eller mørkere i farven afhængigt af lyset og luvens retning.


Dimensioner

B 195-200 cm, L 300 cm


Luvhøjde: 1,3 cmVores tip: Tæpper købes ofte for små, så mål omhyggeligt pladsen til dit nye tæppe.


materiale

Luv: 100% viskose


Bagside: 100% polyester


Fremstillingsmetode

Maskinvævet


Velegnet til gulvvarme

Ja


Tips

Lavet af den fineste viskose af høj kvalitet, Grace er et tæppe, der skal behandles skånsomt: Støvsug regelmæssigt på en blid indstilling. Træk ikke løse ender, men klip dem af med en saks for at fjerne dem.Vi anbefaler at bruge et tæppeunderlag på glatte gulve.


Varenummer: DEL0ELT01-115
1
+
Tilføj til kurv

4099983002428 b2


Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende