Priser er inkl. moms

Bresser DIGIPOD A-2553FS Mini professionel tripod 43.5cm + ball head + taske

980,00 kr.
499,00 kr.

Bresser DIGIPOD A-2553FS Mini professionel tripod 43.5cm + ball head + taske

DIGIPOD A-2553FS er et professionelt ministativ med kuglehoved. Takket være dens store fleksibilitet er den meget alsidig.


Stativets ben kan forlænges med fire segmenter ved hjælp af et skruelåg i bunden af ​​stativet, og dets justering kan justeres til specifikke områder. Dette gør stativet let at placere efter dine behov og er også fantastisk til ujævnt underlag.


Stativet er lavet af ultra-stærkt aluminium og er stærkt, men alligevel let, og takket være den patenterede foldeteknik kan det foldes i ekstremt små dimensioner. Dette gør stativet DIGIPOD A-2553FS til en ideel rejseledsager.


Det medfølgende kuglehoved er slidstærkt og jævntløbende og har en quick-release plade for nem håndtering. Det indbyggede bobleniveau hjælper dig med at placere kameraet nøjagtigt.


EGENSKABER

meget kompakt sammenfoldelig stativ (18 cm!)

vejrbestandig belægning

justerbar højde på midtersøjlen

4-delte stativben med individuelt justerbar højde

stativben individuelt justerbare i 3 vinkler

kuglehoved med quick release plade

boble niveau

1/4" fototråd

3/8" rack-tilslutning


1x stativ

1x kuglehoved

1x taske

1x bærerem


Varenummer: 4007922032450
1
+
Tilføj til kurv
4007922032450

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende