Priser er inkl. moms

Makeupspejl med Led Lys

329,00 kr.
89,00 kr.

Makeupspejl med Led Lys 

selve spejl mål 21,5 x 16,,5 CM

bruger 4 x AA batteriers ikke inkluderet


Det oplyste spejl er en meget praktisk og yderst anvendelig enhed til skønhedsbehandlinger, make-up eller påsætning af kontaktlinser. Siderne har indbygget LED-baggrundsbelysning, drevet af batterier, styret af en berøringskontakt indbygget i spejlhuset. Takket være dette giver den fantastisk belysning selv i svagt lys.

Spejlet har hele 16 lysdioder, som er sat på dets kanter. Dette arrangement af dioderne tillader fuld synlighed af hver del af ansigtet, halsudskæringen eller halsen. Intensiteten af ​​LED-belysningen kan justeres ved hjælp af berøringsknappen placeret i bunden af ​​spejlet.

Stabil, bred base af spejlet garanterer sikkerheden ved brug. Spejlet vælter ikke, selv ved hyppige bevægelser, og vil klæbe perfekt til bordpladen selv ved den maksimale hældning. Stativet er desuden udstyret med en praktisk udsparing, hvor du kan opbevare småting.

Takket være muligheden for at justere spejlets hældning i området op til 180 °, kan du nemt justere dets position til dine egne aktuelle behov. Du behøver ikke at hæve spejlet og flytte det til de øverste og nederste hylder. For at lave en perfekt make-up, skal du blot justere hældningsvinklen, og du vil perfekt belyse alle dele af dit ansigt.

Tekniske parametre:


Fremstillet af slidstærkt ABS-plast

Berøringskontakt på forsiden af ​​spejlet

Drives af 4x AA/R6 batterier eller igennem USB Cabel som er inkluderret 

Den har en ON/OFF-knap på bagsiden

Spejl: 22 cm x 17 cm x 2 cm

Base: 15,8 cm x 12 cm

Samlet højde: 27 cm

1
+
Tilføj til kurv

6974139240177

Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende